Etichetă: legume

Afaceri sustenabile: peste 1,5 tone de mâncare sunt aruncate în fiecare an în industria HoReCa! Ce poți face pentru ca restaurantul tău să evite risipa alimentara și să fie aliniat cu noile norme ecologice?

În industria ospitalității din România, risipa alimentară reprezintă o problemă semnificativă, cu restaurantele la vârful listei ca fiind cei mari contribuitori la acest fenomen. Cifrele arată că, în medie, afacerile HoReCa aruncă anual aproximativ 1,5 ...

Citește mai mult
Nou sprijin pentru tomate

Guvernul a adoptat hotărârea pentru aprobarea Programului de susţinere a producţiei de legume cultivate în spaţii protejate pentru perioada 2023 - 2024 şi pentru modificarea art. 8 din Hotărâre Guvernului nr. 1569/2022 privind aprobarea programului ...

Citește mai mult
Mese sănătoase în școli

Guvernul României a aprobat hotărârea prin care este asigurată implementarea programului pentru școli al Uniunii Europene, program de promovare a alimentației sănătoase în rândul preșcolarilor și elevilor. Guvernul României a aprobat hotărârea prin care este ...

Citește mai mult
Pagina 1 din 2 1 2

CELE MAI CITITE

ULTIMELE ȘTIRI